Brochureteksten

Brochuretekst laten schrijven

Een brochuretekst wordt geschreven voor jouw precieze doelgroep. Het is daarom van belang dat de teksten duidelijk geschreven zijn met een concreet doel voor ogen. 

Brochuretekst

Wanneer je jouw klanten meer informatie wilt geven over jouw bedrijf of producten, kan het effectief zijn om een bedrijfsbrochure te laten maken. Maar, wat zet je eigenlijk allemaal in zo’n brochure?

Er valt waarschijnlijk genoeg te vertellen over jouw bedrijf. Je zou het liefste alles opschrijven en laten zien in jouw bedrijfsbrochure, je wilt namelijk niet dat er iets ontbreekt, toch? Het resultaat van een brochure met té veel tekst: een onoverzichtelijke brochure die niet wordt gelezen en direct bij het oud papier belandt. 

Brochureteksten laten schrijven 

Om te voorkomen dat jouw brochure direct bij het oud papier belandt, is het aan te raden om jouw brochureteksten te laten schrijven door een tekstschrijver.

Het is bij het opstellen van de brochure belangrijk dat het doel en doelgroep duidelijk in beeld zijn. Een aantal vragen die je jezelf hier kunt stellen zijn:

1. Waarom wordt de brochure gemaakt?

2. Is het belangrijk dat de brochure jouw doelgroep overtuigt?

3. Is het belangrijk dat de brochure jouw doelgroep vooral informeert?

4. Wie gaan de brochure lezen?

5. Waarin is jouw doelgroep geïnteresseerd?

6. Welke schrijfstijl past het beste bij jouw doelgroep?

In een briefing zullen wij deze vragen uitvoerig gaan bespreken. Ik help jouw bedrijf heel graag met overzichtelijke brochures die lekker weglezen en niet direct bij het oud papier belanden.

 

 

 

Turn your traffic into loyal customers and return visitors. Don’t miss out!

Neem contact op