Social Media beheer

 

We besteden met zijn allen een behoorlijke tijd op social media. We weten dus allemaal dat een goede zichtbaarheid op social media steeds belangrijker is geworden.

Mis je de tijd of kennis om de social media van jouw bedrijf te beheren? Ik neem het  beheer graag voor je uit handen. 

Ik zal ervoor zorgen dat de klant op de juiste manier aan wordt gesproken. Benieuwd hoe precies?

 

Social media pakketten

WAAROM SOCIAL MEDIA BEHEER? 

A

Goed marketinginstrument

Social media is hét platform om met jouw doelgroep in contact te komen. De content van jouw website kan door jouw volgers worden gedeeld via social media.

A

Toegevoegde waarde SEO

Google bepaalt aan de hand van jouw social media signalen hoe waardevol jouw website is. Social media kanalen zijn dus een ranking factor in Google.

A

Beïnvloeding koopgedrag

Door actief te zijn op social media, komt jouw doelgroep steeds vaker in aanraking met jouw bedrijf of merk. Een consument is vaak sneller geneigd om een aankoop te doen bij bedrijven binnen hun eigen netwerk.

A

Vergroten naamsbekendheid

Met social media vergroot je de online aanwezigheid van jouw bedrijf. Hiermee vergroot je het bereik en uiteindelijk de naamsbekendheid van jouw merk, bedrijf of product.

A

Concurrenten zijn ook actief

Waarschijnlijk zijn jouw concurrenten ook actief op social media. Allereerst wil jij natuurlijk niet achterlopen op jouw concurrentie. Daarnaast kan het nuttig zijn om jouw concurrentie te volgen, zo blijf je altijd op de hoogte van hun activiteiten.

A

Online reputatiemanagement

Social media geeft inzicht over de reputatie van jouw bedrijf. Want, wat vindt de doelgroep van eigenlijk jouw bedrijf? Ieder bedrijf krijgt wel eens kritiek over zich heen. Social media biedt de mogelijkheid om dit te monitoren en eventuele negatieve feedback op te volgen.

Contact opnemen