Webteksten laten schrijven

 

Webteksten laten schrijven? Ik schrijf pakkende webteksten voor particulieren en bedrijven. Ik zorg voor een goede SEO-strategie, wat zal helpen jouw website beter vindbaar te maken in zoekmachines, zoals Google. 

WAT KAN IK VOOR JOU BETEKENEN?

k

Blog Artikelen

Om jouw website zo vindbaar mogelijk te maken, kan het slim zijn om blogs toe te voegen aan jouw website. Tevens is dit dé manier om lezers te voorzien van extra informatie over een bepaald onderwerp.

Webteksten

Wil je zo goed mogelijk gevonden worden in de verschillende zoekmachines? Ik zorg goede webteksten met een goede SEO strategie.

g

Redigeren

Heb je zelf al een tekst geschreven, maar heb je iemand nodig die deze tekst controleert en waar nodig verbetert? Laat jouw teksten door mij redigeren.

Artikelen

Wil je een artikel plaatsen in een vakblad bijvoorbeeld? Ik schrijf heldere en pakkende artikelen, die de lezer zal inspireren.

Brochure teksten

Ben je op zoek naar teksten voor in jouw (zakelijke) brochures? Ik vul de brochures met doelgerichte en professionele teksten.

Creatieve teksten

Heb je een creatieve (web)tekst nodig? Ik help je graag met (her)schrijven hiervan! Ik verdiep me graag in het onderwerp en zet informatie om in vlotte content.

Jouw website beter vindbaar maken? Webteksen helpen!

Wil je geen bezoekers missen uit Google? Een goede content-optimalisatie zorgt voor een betere vindbaarheid op relevante zoekwoorden, die voor jou de juiste bezoekers opleveren.

Wil je dit ook? Je kunt altijd een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek.

 

 

Tips voor goede webteksten

1. Kies de juiste zoekwoorden

Steeds vaker wordt er gesproken over SEO. Om goed vindbaar te zijn in Google, is het belangrijk gebruik te maken van de juiste zoekwoorden (keywords). De meeste SEO experts pakken dit hetzelfde aan: ze kiezen de zoekwoorden waarop zij gevonden willen worden, halen deze door de Google Keyword Planner en kiezen de keywords met de meeste zoekopdrachten.

 

2. Gebruik je gezonde verstand  bij het kiezen van keywords

Om de juiste waarde aan jouw tekst mee te geven is het belangrijk dat je inspeelt op de behoefte van jouw doelgroep. Om de juiste onderwerpen en zoekwoorden te vinden kun je jezelf afvragen in welke situatie jouw doelgroep zich bevindt én waar de behoefte van deze doelgroep ongeveer ligt.

 

 

3. Schrijf je teksten in een bepaald thema

Een sterk thema is belangrijk voor je webtekst. De lijst aan zoekwoorden die je hebt gemaakt tijdens de vorige stappen kunnen jou helpen bij het kiezen van het thema. Google kijkt tegenwoordig namelijk niet meer alleen naar zoekwoorden, maar ook naar het thema van een webtekst. Google maakt hierbij gebruik van Semantic Keywords.

 

neem contact op