zakelijke teksten.

blogs. brochureteksten. nieuwsbrieven. Advertentieteksten. artikelen.

Mis je de tijd of kennis om jouw doelen op papier te zetten? Ik neem dit graag voor je uit handen. Ik schrijf heldere teksten met een goede structuur. Heb jij een tekstschrijver nodig in de regio van Eindhoven? Lees dan verder!

Ik schrijf ook teksten voor jouw zakelijke brochures of website. Het streven is om ervoor te zorgen dat de klant op de juiste manier aan wordt gesproken. Samen zullen we bepalen op welke manier we dit het beste kunnen doen.

 

k

Blog Artikelen

Om jouw website zo vindbaar mogelijk te maken, kan het slim zijn om blogs toe te voegen. Daarnaast is een blog dé manier om jouw lezers te voorzien van extra informatie over een bepaald onderwerp.

SEO Strategie

Wil je zo goed mogelijk gevonden worden in de verschillende zoekmachines? Ik zorg goede webteksten met een goede SEO strategie.

g

Nieuwsbrief teksten

Heb je een tekst nodig voor in jouw zakelijke nieuwsbrief? Ik kan jouw nieuwsbrieven vullen met professionele en toegankelijke teksten.

Artikelen

Wil je een artikel plaatsen in een vakblad bijvoorbeeld? Ik schrijf heldere en pakkende artikelen, die de lezer zal inspireren.

Brochure teksten

Ben je op zoek naar teksten voor in jouw zakelijke brochures? Ik vul deze brochures met doelgerichte en professionele teksten.

Creatieve teksten

Heb je een creatieve (web)tekst nodig? Ik help je graag met (her)schrijven hiervan! Ik verdiep me graag in het onderwerp en zet informatie om in vlotte content. 

Maak jouw zakelijke teksten prioriteit.

Bedenk wie je wilt bereiken.

Voordat je gaat communiceren, is het belangrijk om na te gaan wie je precies wilt bereiken en op welke manier je dat precies wilt doen. In een briefing mag jij aangeven wat jouw precieze wensen zijn. Belangrijk is dat hier het doel van de tekst duidelijk naar voren komt. Daarnaast is het handig om na te gaan wat uw lezers interessant vinden en wat de juiste kernwoorden zijn die ik zal gaan gebruiken.

Afspraak maken.

Nadat ik de briefing heb ontvangen, zullen we een intakegesprek inplannen. Tijdens dit gesprek zal ik verschillende strategische vragen stellen over jouw specifieke wensen. Welke dingen wil je juist wel en welke dingen wil je juist niet benoemen in de tekst? Door deze vragen krijg ik een helder beeld van wat je precies wilt en kan ik daar mijn werk op aanpassen.

Ben je op zoek naar een tekstschrijver in de buurt van Eindhoven?

Ik werk als tekstschrijver voor klanten uit verschillende branches. De onderwerpen waarover ik schrijf zijn volledig afhankelijk van jouw wensen.  Heb jij een tekstschrijver nodig in Eindhoven? Neem dan contact op, ik kom snel bij je terug!

Neem contact op.