Mijn Diensten

                                                                                      

 

Waarom een tekstschrijver?

Je weet wat je wilt vertellen, maar je krijgt het maar niet op papier. Is dit herkenbaar? Grote kans dat ik je kan helpen!

Wanneer je bereid bent om te investeren in goede teksten voor jouw website, zul je merken dat dit al snel positieve resultaten zal opleveren. 

Het is natuurlijk ontzettend jammer wanneer je een groot deel van jouw omzet laat liggen, doordat de door jou geschreven teksten niet laten zien wat jij precies voor jouw klanten kunt betekenen.

 

WAT KAN IK VOOR JOU BETEKENEN?

k

Blog Artikelen

Om jouw website zo vindbaar mogelijk te maken, kan het slim zijn om blogs toe te voegen aan jouw website. Tevens is dit dé manier om lezers te voorzien van extra informatie over een bepaald onderwerp.

Webteksten

Wil je zo goed mogelijk gevonden worden in de verschillende zoekmachines? Ik zorg goede webteksten met een goede SEO strategie.

g

Redigeren

Heb je zelf al een tekst geschreven, maar heb je iemand nodig die deze tekst controleert en waar nodig verbetert? Laat jouw teksten door mij redigeren.

Artikelen

Wil je een artikel plaatsen in een vakblad bijvoorbeeld? Ik schrijf heldere en pakkende artikelen, die de lezer zal inspireren.

Brochure teksten

Ben je op zoek naar teksten voor in jouw (zakelijke) brochures? Ik vul de brochures met doelgerichte en professionele teksten.

Creatieve teksten

Heb je een creatieve (web)tekst nodig? Ik help je graag met (her)schrijven hiervan! Ik verdiep me graag in het onderwerp en zet informatie om in vlotte content.

SociAL MEDIA BEHEER nodig? ook daarmee kan ik je helpen!

A

Goed marketinginstrument

Social media is hét platform om met jouw doelgroep in contact te komen. De content van jouw website kan door jouw volgers worden gedeeld via social media.

A

Toegevoegde waarde SEO

Google bepaald aan de hand van jouw social media signalen hoe waardevol jouw website is. Social media kanalen zijn dus een ranking factor in Google. 

A

Beïnvloeding koopgedrag

Door actief te zijn op social media, komt jouw doelgroep steeds vaker in aanraking met jouw bedrijf of merk. Een consument is vaak sneller geneigd om een aankoop te doen bij bedrijven binnen hun eigen netwerk. 

A

Vergroten naamsbekenheid

Met social media vergroot je de online aanwezigheid van jouw bedrijf. Hiermee vergroot je het bereik en uiteindelijk de naamsbekendheid van jouw merk, bedrijf of product.

A

Concurrenten zijn ook actief

Waarschijnlijk zijn jouw concurrenten ook actief op social media. Allereerst wil jij natuurlijk niet achterlopen op jouw concurrentie. Daarnaast kan het nuttig zijn om jouw concurrentie te volgen, zo blijf je altijd op de hoogte van hun activiteiten.

A

Online reputatiemanagement

Social media geeft inzicht over de reputatie van jouw bedrijf. Want, wat vindt de doelgroep van eigenlijk jouw bedrijf? Ieder bedrijf krijgt wel eens kritiek over zich heen. Social media biedt de mogelijkheid om dit te monitoren en eventuele negatieve feedback op te volgen.