Waarom een tekstschrijver?

Je weet wat je wilt vertellen, maar je krijgt het maar niet op papier.

Is dit herkenbaar? Grote kans dat ik je kan helpen!

Het is natuurlijk ontzettend jammer wanneer je een groot deel van jouw omzet laat liggen, doordat de door jou geschreven teksten niet laten zien wat jij precies voor jouw klanten kunt betekenen.

Wanneer je bereid bent om te investeren in goede teksten voor jouw website, zul je merken dat dit al snel positieve resultaten zal opleveren.

Social media beheer nodig?

Nieuwsgierig naar meer informatie?

Wat kan ik voor jou betekenen?

  • Blog artikelen
  • Webteksten
  • Redigeren
  • Artikelen
  • Brochure teksten
  • Creatieve teksten

Wat kan ik voor jou betekenen?

Redigeren

Heb je zelf al een tekst geschreven, maar heb je iemand nodig die deze tekst controleert en waar nodig verbetert? Laat jouw teksten door mij redigeren.

Webteksten

Wil je zo goed mogelijk gevonden worden in de verschillende zoekmachines? Ik zorg voor goede webteksten met een goede SEO strategie.

Blog artikelen

Om jouw website zo vindbaar mogelijk te maken, kan het slim zijn om blogs toe te voegen. Een blog is dé manier om jouw lezers te voorzien van extra informatie over een bepaald onderwerp.

Vind jij het moeilijk jouw blog bij te houden?

Bloggen is niet voor iedereen weggelegd. Het consequent bijhouden van een blog kost tijd, moet regelmatig gebeuren én de tekst moet ook nog eens leuk zijn.

Zakelijk bloggen is het meest effectief als het op regelmatige basis is gedaan wordt. Mijn blogabonnement ontzorgt je van A-Z. Van een blogplanning, tot het schrijven én het implementeren van de blogs.

Wil jij graag een zakelijke blog bijhouden, maar lukt het niet? Samen gaan we nadenken over de meest geschikte onderwerpen, de schrijfstijl en de gewenste planning.

Social media uitbesteden?​

Goed marketinginstrument

Social media is hét platform om met jouw doelgroep in contact te komen. De content van jouw website kan door jouw volgers worden gedeeld via social media.

Toegevoegde waarde SEO

Google bepaalt aan de hand van jouw social media signalen hoe waardevol jouw website is. Social media kanalen zijn dus een ranking factor in Google.

Beïnvloeden koopgedrag

Door actief te zijn op social media, komt jouw doelgroep steeds vaker in aanraking met jouw bedrijf of merk. Een consument is vaak sneller geneigd om een aankoop te doen bij bedrijven binnen hun eigen netwerk.

Vergroten naamsbekendheid

Met social media vergroot je de online aanwezigheid van jouw bedrijf. Hiermee vergroot je het bereik en uiteindelijk de naamsbekendheid van jouw merk, bedrijf of product.

Reputatiemanagement

Social media geeft inzicht over de reputatie van jouw bedrijf. Want, wat vindt de doelgroep van eigenlijk jouw bedrijf? Ieder bedrijf krijgt wel eens kritiek over zich heen.Samenwerkingen

Hubo

Website teksten

PC42

Website teksten

Indeed

Website teksten

Kunsgras uitverkoop

Website teksten

Variva

Website teksten

Meubel & outlet Weert

Website teksten

Sophiesc.

Website teksten

Hesterhoeve

SEO proof website teksten

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een van onze tekst schrijf diensten

We streven er naar om binnen 24 uur een passende offerte te sturen.