Webteksten laten schrijven

Webteksten laten schrijven?

Ik schrijf pakkende webteksten voor particulieren en bedrijven. Ik zorg voor een goede SEO-strategie, wat zal helpen jouw website beter vindbaar te maken in zoekmachines, zoals Google. 

Zakelijke tekst nodig?

Mis je de tijd of kennis om jouw doelen op papier te zetten? Ik neem dit graag voor je uit handen. Ik schrijf heldere teksten met een goede structuur. Heb jij een tekstschrijver nodig in de regio van Eindhoven? Lees dan verder!

Ik schrijf ook teksten voor jouw zakelijke brochures of website. Het streven is om ervoor te zorgen dat de klant op de juiste manier aan wordt gesproken. Samen zullen we bepalen op welke manier we dit het beste kunnen doen.

Maak jouw zakelijke teksten prioriteit!

Voordat je gaat communiceren, is het belangrijk om na te gaan wie je precies wilt bereiken en op welke manier je dat precies wilt doen. In een briefing mag jij aangeven wat jouw precieze wensen zijn. Belangrijk is dat hier het doel van de tekst duidelijk naar voren komt. Daarnaast is het handig om na te gaan wat uw lezers interessant vinden en wat de juiste kernwoorden zijn die ik zal gaan gebruiken.

Jouw website beter vindbaar maken? Webteksen helpen!

Wil je geen bezoekers missen uit Google? Een goede content-optimalisatie zorgt voor een betere vindbaarheid op relevante zoekwoorden, die voor jou de juiste bezoekers opleveren.

Wil je dit ook? Je kunt altijd een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek.

Tips voor goede webteksten

Kies de juiste zoekwoorden

Steeds vaker wordt er gesproken over SEO. Om goed vindbaar te zijn in Google, is het belangrijk gebruik te maken van de juiste zoekwoorden (keywords). De meeste SEO experts pakken dit hetzelfde aan: ze kiezen de zoekwoorden waarop zij gevonden willen worden, halen deze door de Google Keyword Planner en kiezen de keywords met de meeste zoekopdrachten.

Gebruik je gezonde verstand bij het kiezen van keywords

Om de juiste waarde aan jouw tekst mee te geven is het belangrijk dat je inspeelt op de behoefte van jouw doelgroep. Om de juiste onderwerpen en zoekwoorden te vinden kun je jezelf afvragen in welke situatie jouw doelgroep zich bevindt én waar de behoefte van deze doelgroep ongeveer ligt.


Schrijf je teksten in een bepaald thema

Een sterk thema is belangrijk voor je webtekst. De lijst aan zoekwoorden die je hebt gemaakt tijdens de vorige stappen kunnen jou helpen bij het kiezen van het thema. Google kijkt tegenwoordig namelijk niet meer alleen naar zoekwoorden, maar ook naar het thema van een webtekst. Google maakt hierbij gebruik van Semantic Keywords.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een van onze tekst schrijf diensten

We streven er naar om binnen 24 uur een passende offerte te sturen.