Redigeren

Redigeren: Het zorgvuldig controleren en in orde maken van jouw teksten.

Heb je zelf een tekst geschreven, maar is deze aan verbetering toe? Of wil je simpelweg jouw tekst even laten controleren door een professional? Ik help je hier natuurlijk graag bij. Ik zal jouw teksten uitgebreid doorgronden en waar nodig verbeteren op gebied van spelling en schrijfstijl.

Wat is redigeren?

De Dikke van Dale beschrijft het werkwoord ‘redigeren’ als: de redactie voeren. Wat redigeren feitelijk inhoudt, is het helemaal in orde maken van een stuk tekst. De redactie kan op meerdere vlakken worden gevoerd, zoals:

– Spelling verbeteren
– Grammaticale fouten verbeteren
– Stijlfouten eruit halen
– Het beter leesbaar maken van een tekst
– Het inkorten van een tekst
– Zinnen gemakkelijker laten lopen
– Overbodige woorden of zinnen verwijderen

 

Twijfel jij aan jouw zelf geschreven tekst? Laat me je helpen!

Heb je zelf een tekst geschreven en heb jij jouw twijfels hierover? Ik help je graag met de structuur, opbouw, logica én duidelijkheid van jouw teksten. Ik zal jouw teksten herschrijven tot leesbare teksten die zijn aangepast op het niveau van jouw doelgroep.

WAT KAN IK VOOR JOU BETEKENEN?

k

Blog Artikelen

Om jouw website zo vindbaar mogelijk te maken, kan het slim zijn om blogs toe te voegen aan jouw website. Tevens is dit dé manier om lezers te voorzien van extra informatie over een bepaald onderwerp.

Webteksten

Wil je zo goed mogelijk gevonden worden in de verschillende zoekmachines? Ik zorg goede webteksten met een goede SEO strategie.

g

Redigeren

Heb je zelf al een tekst geschreven, maar heb je iemand nodig die deze tekst controleert en waar nodig verbetert? Laat jouw teksten door mij redigeren.

Artikelen

Wil je een artikel plaatsen in een vakblad bijvoorbeeld? Ik schrijf heldere en pakkende artikelen, die de lezer zal inspireren.

Brochure teksten

Ben je op zoek naar teksten voor in jouw (zakelijke) brochures? Ik vul de brochures met doelgerichte en professionele teksten.

Creatieve teksten

Heb je een creatieve (web)tekst nodig? Ik help je graag met (her)schrijven hiervan! Ik verdiep me graag in het onderwerp en zet informatie om in vlotte content.

Tekst laten redigeren?